Mooie woorden

Wat m'n klanten over mij zeggen!
Beste Barend, 

Wat zijn de foto’s ontzettend goed gelukt! Wow ik ben er zo blij mee! 

Nogmaals echt ontzettend bedankt! Ik ga je zeker aanbevelen bij vrienden en familie! 

Heel veel succes verder met je werk. En met zulke resultaten weet ik zeker dat je nog heel veel mensen blij gaat maken!

Cees & Judith

Hallo Barend

We hadden heel veel zin in de bruiloftsshoot en zagen het wel zitten met jou, omdat we al een loveshoot gedaan hadden.
Jannos vond die loveshoot een beetje onzin, maar achteraf was hij er blij mee, omdat we nu veel ervaring hadden. Ook door het locatiescouten wisten we wat we aan Barend hadden. Dus we zagen het wel zitten met de foto’s.

Mijn vriendin zei nog: wat een enthousiaste fotograaf, die wil er echt een feestje van maken. En we hebben ook zoveel complimenten gekregen over het boek. Jannos zijn vader kwam vrijdag speciaal nog kijken. Je merkt dan dat ze echt trots zijn. Hoe mooi die dag was en hoe mooi wij op de foto staan. Ja, we zijn echt blij dat jij onze foto’s hebt gemaakt. Het is echt een prachtige herinnering geworden.

Jannos en Roelanda

Hoi Barend,

Wat ik echt super gaaf vind, en dat is niet bij elke fotograaf zo, dat je de hele dag erbij was en dat wij dus ook van ’s avonds foto’s hebben, die ook in het boek zitten! We hebben van de hele dag foto’s en dat is dan echt een super mooie herinnering. Goed, dat is natuurlijk niet standaard maar dat is wel één ding wat ik zelf echt heel erg leuk vind.

Op de dag zelf was het ook gewoon goed, fijn en ontspannen. Het was fijn om van tevoren naar de locatie te gaan, tijdens het locatiescouten. Dat is heel prettig zodat je een stukje rust krijgt, omdat je niet op de dag zelf voor het eerst aankomt en dan pas gaat kijken wat we gaan fotograferen. We hebben het nu van tevoren ingeschat, zus of zo gaan we het doen en dit zijn mooie plekken. Dat geeft wel rust voor het bruidspaar.

Het eerste moment dat we het trouwalbum in keken, was echt fantastisch. Want je hebt natuurlijk een hele mooie dag achter de rug die heel snel gaat. En als je dan van die schitterende foto’s hebt, ja dat is gewoon echt zo leuk!!!

Ik wilde een bepaald boek, met leer en een fotovoorkant met glas. Dat had je allemaal prachtig gemaakt en geregeld. Zelf houd ik ook van kleurrijke en lichte foto’s, nou ja, dat is ook steengoed gelukt.

Elke keer als we het boek inkijken herbeleef je de dag helemaal en voel ik dan weer opnieuw het geluk. Want wij hebben onze dag als ontzettend leuk ervaren en ontspannen en dat zie je zo goed terug. Ja, het boek is echt megavet. Zo’n dag vliegt zo voorbij en dan is het zo tof als je een mooie herinnering hebt.

Niels & Agnita

Toen we Barend vroegen of hij onze fotograaf wilde zijn op onze bruiloft, was Barend gelijk enthousiast en boekte we een loveshoot in het mooie Amersfoort!

Dit was erg fijn voor Arie , want hij houd totaal niet van foto’s maken ! Maar er was gelijk een klik en een fijne sfeer. We hebben een foto van de loveshoot gebruikt op onze trouwkaart en kregen daarop veel leuke reacties !

Met onze trouwdag verliep alles soepel tijdens de fotorapportage, onze familie houd van een grapje en een gezellige babbel en daar was Barend wel voor in… We merktte niet dat Barend er was , hij hoorde er gewoon bij als daggast !

Ik heb alle foto’s op mijn telefoon staan en kijk ze nog geregeld en dan komt er altijd een glimlach op mijn gezicht 😀

De foto’s zijn prachtig genomen ook het fotoboek heeft Barend mooi gemaakt, we mochten zelf aangeven welke foto’s we in het boek wilde hebben.

Voor een gezellige en ontspannen shoot moet je bij Barend zijn ! Ik raad iedereen aan om met Barend contact op te nemen , zeker als je man niet van foto’s maken houd 😉

Arie en Leonora

Hey Barend,
even wat tekst voor je mooie woorden,

Ricardo houdt niet zo van op de foto te gaan, dus om de fotoshoot ’s ochtends stond hij niet zo te springen, zeg maar. Hij houdt niet van poseren.

Wat ik heel relaxed vond, was ’s ochtends toen ik me aan het mooi maken was en ik de jurk ongeveer aanhad, jij kwam en alles voelde heel natuurlijk. Niet zo van, oh nu is de fotograaf er, maar jij deed je ding, je knipte heel ontspannen je fotootjes. Dat paste er helemaal bij, in het hele moment van de ontspannenheid die we hadden met het hele gezin met elkaar.

Uiteindelijk vond Ricardo het heel erg meevallen en was hij ontspannen. Natuurlijk werd poseren niet meteen zijn grootste hobby, maar hij voelde zich gewoon op zijn gemak. De foto’s zelf zijn super mooi. Het is precies die dag, hoe het was, hoe het voelde, de sfeer. Gewoon de hele beleving van die dag zit in de foto’s.

Toen m’n ouders de foto zagen, zaten ze echt van: ‘oh wat mooi, oh wat mooi, oh het licht is hier zo mooi.’ Iedereen beleeft dan weer de dag. Het hele gevoel, het hele feestelijke gevoel komt steeds weer helemaal terug.

Je bent ook anders dan andere fotografen: Laatst was ik op een bruiloft en die fotograaf was zo aanwezig en dan op een soort negatieve manier. Het leek bijna dat het om de fotograaf draaide, hij trok maar aandacht. Jij bent eigenlijk helemaal positief het tegenovergestelde. Je was altijd precies waar je moest zijn, op het goede moment, bij wat er gebeurde en je beweegt er heel relaxed en rustig omheen en doorheen. ’t Is heel gemoedelijk met jou, maar alles gebeurt wel goed en alle foto’s zijn wel op de momenten die belangrijk zijn. De hele dag door stond ik er niet bij stil dat ik voortdurend op de foto werd gezet, want ik vind het heel irritant als ik steeds een camera voor m’n neus hebt, maar dat was bij jou totaal niet. Je was er wel maar het voelde heel natuurlijk.

De planning was best wel strak, ook bij de groepsfoto’s, van tevoren dachten we: Barend regelt dat vast wel en dat ging allemaal ook vlekkeloos. We hadden het gevoel: ‘we leggen alles lekker in je handen en het komt helemaal goed met die foto’s.’ We hebben ons de hele dag door geen moment druk gemaakt.

Ricardo & Sarah

Onze gehele familie is bijzonder lovend over de schitterende foto’s die gemaakt zijn naar aanleiding van ons 45-jarig huwelijk.
De combinatie van prachtig weer, mooie kleding, een schitterende achtergrond en veel humor zorgde voor unieke plaatjes!
Hartelijk dank daarvoor!
Groet,

Fam. Kroon

De foto’s zijn echt heel gaaf, ik had een paar voorbeeld babyfoto’s die ik graag wilde en mijn wensen zijn mega goed gelukt. Die heb je super mooi gemaakt.

Het is gewoon heel tof om zo’n blijvende herinnering te hebben. Ook al verandert m’n kleine Sophie heel snel, het is heel tof om goeie en mooie foto’s te hebben van die babytijd.
Als fotograaf hebt je heel veel geduld als je fotoshoot met kinderen doet. Ik bedoel: Sophie lag niet altijd even goed en als je haar helemaal in een goede pose had gelegd en je even omdraaide om je camera te pakken, rekte ze zich helemaal uit, dus lag weer helemaal verkeerd. En jij bleef altijd even rustig en positief. Dat is zo fijn.

Als moeder was ik daar best was gestressed over, lukt dat wel met Sophie? maar de shoot bleef juist super ontspannen.

Mijn ouders wilden alle foto’s eigenlijk wel hebben. Ze waren razend enthousiast, ze vonden de foto’s gewoon heel schattig, gewoon heel mooi, Leuk met al die verschillende poses enzo. Ook met een gewone babyshoot heb je toch veel verschillende foto’s.

Fam. Knotters

Super bedankt voor het ouderboekje van Marjolein en Johannes!

De fotosessie was een feest op zich en dat kun je aan de foto’s zien! Geweldig hoe jij mensen aan het lachen kunt krijgen en zo iedereen ontspannen op de foto krijgt.

Het was gewoon super gezellig dat je erbij was. Een beetje alsof je er altijd al bij hoorde!

Met als aandenken een boekje met artistieke foto’s van hoge kwaliteit!

Bedankt en veel succes met de volgende stellen!

Jan en Lies Veldman

Hoi Barend,

We willen je (ook namens mijn ouders en broers) hartelijk bedanken voor de prachtige foto’s!

Wat zijn ze mooi geworden!! We zijn er heel blij mee!! Wat een leuk idee die sleutelhangers!!

Hartelijke groetjes,

Jan en Madelijne

Fam. van Dalen

 

 

Hartelijk dank voor de prachtige foto’s. We zijn er erg blij mee en vonden je manier van werken prettig.

Jan en Rina Adema

 

 

Fantastisch. Mooi kado voor mijn verjaardag dit. Echt heerlijke foto’s. Dankjewel.

Adriaan

We hebben de foto’s ontvangen en we zijn er erg blij mee.
Hartelijk dank voor de goede kwaliteit en vakmanschap. We ervaren dit als een belangrijke bijdrage aan het slagen van ons 50 jarig huwelijksfeest.
Ik wens jullie veel succes met het bedrijf en zal waar mogelijk voor een goede mond op mond reclame zorgen!

Karin en Tjeerd Doesema

 

“Wil je ook zo’n fantastische foto ervaring?”

Jouw mooie woorden

“Ik ben dol op je complimenten…;) stuur ze hier door!!”